Dark Mode
Image
  • Tuesday, 05 July 2022

Invitație Conferința Transnațională InnoSchool

Invitație Conferința Transnațională InnoSchool

 

16 Iunie 2021

 

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Bihor, în parteneriat internațional, implementează proiectul ,,Consolidarea inovației sociale și a competențelor antreprenoriale la elevii de liceu prin inițierea unui nou sistem de învățare” InnoSchool, susținut financiar prin Programul Transnațional Dunărea.

 

CARE ESTE SCOPUL PROIECTULUI INNOSCHOOL?

 

InnoSchool propune liceenilor o nouă pedagogie de învățare centrată pe dezvoltarea competențelor antreprenoriale, printr-o ingenioasă sinergie între practici tradiționale de predare și metode, activități digitale, socializare online și competiții interșcolare. Această nouă inițiativă curriculară va fi rezultatul unui proces participativ de elaborare, prin valorificarea expertizei celor 11 parteneri ai proiectului, dar și prin ateliere de lucru, consultări publice și acțiuni comune cu factori de decizie, pe tot parcursul implementării sale.

Proiectul este cofinanțat din fondurile Uniunii Europene prin Programul Transnațional Dunărea, Axa Prioritară 1 ,,Inovare și responsabilitate socială în Regiunea Dunării”, Obiectiv specific ,,Creșterea competențelor pentru inovarea în mediul social și mediul de afaceri”, având durata de implementare de 36 de luni cu începere din 1 septembrie 2018.

 

Vă invităm să fiți alături de noi la Conferința Transnațională InnoSchool, care va alea loc în data de 16.06.2021, de la orele 13:30. Conferința se va desfășura online și în limba engleză.

Pentru a participa la conferință vă rugăm să vă înscrieți urmând pașii de pe link-ul:

https://forms.gle/wnszJJXHbFSLMsEq5

Comment / Reply From